ГСШ „чеполовци“

11 feb

Ученици, наставници и ваннаставно особље Грађевинско-саобраћајне школе у Грачаници током првог полугодишта били су вредни и хумани. Прикупили су око 10 кг пластичних чепова и тако се одазвали акцији „Чепенинг“

 коју у Нишу већ две и по године води група за помоћ угроженим грађанима. Идеја је да се прикупљена пластична амбалажа рециклира, а да се новац добијен на тај начин употреби за куповину инвалидских колица особама с посебним п

отребама.

Руководилац акције, Војкан Живковић, срдачно је захвалио ученицима и запосленима у Грађевинско-саобраћајној школи и изразио велико задовољство што су се одазвали овој акцији. Он каже да је до сада “Чепенинг“ успео да обезбеди 17 инвалидских колица угроженим грађанима:

  • Сваког дана могло би се купити по једно такво помагало ако би сваки Нишлија сакупио по један чеп дневно, нагласио је господин Живковић.

Важно је да се овом акцијом и код деце и код одраслих пробуди свест о хуманости, као и свест о очувању здравије и чистије животне средине. Зато ће ГСШ „чеполовци“ и у другом полугодишту наставити с прикупљањем тврде пластичне амбалаже.

Радујемо се наставку сарадње!

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: